Vrečka HDPE BELA SATOVJE 22×38 cm

Šifra: HDPE8

0,15 z DDV

199 na zalogi

Priljubljene vrečke za enkratno uporabo, torej plastične vrečke za enkratno uporabo, so izdelane iz polietilenske folije, ki je zelo trpežna in neprepustna za vlago in vonjave. Dandanes jih uporabljajo skoraj povsod, tudi na tržnicah, pa tudi čebelarji. Zgodi se, da kupec nakupuje občasno in nima vrečke ali košare za večkratno uporabo, v kateri bi lahko kupljene čebelje pridelke prepeljal domov. Čeprav se plastične vrečke imenujejo za enkratno uporabo, to ne pomeni, da so namenjene samo enkratni uporabi in nato zavrženju. Vrečke, kot jih tudi imenujemo, lahko večkrat uporabimo ne samo za prevoz nakupov, ampak tudi za shranjevanje raznih stvari, lahko celo nadomestimo vrečko za smeti.

Folija, iz katere so narejene HDPE vrečke, je zelo tanka, vendar se vrečke le zdijo šibke. Pravzaprav so odporni na raztezanje in trganje. Uspešno zdržijo težo polnega litrskega kozarca medu ali dveh manjših. Seveda pa jih lahko uporabimo tudi za pakiranje drugih čebeljih pridelkov, kot so cvetni prah, kruhki, propolis, voščene sveče itd.

Poleg tega so vrečke za enkratno uporabo iz naše ponudbe varne za živila. V njih lahko poleg medu prenašate in shranjujete tudi druge izdelke.

Plastična vrečka, bela, (HDPE folija debeline 0,012 mm) z rjavim tiskom.

Dimenzije 22×38 cm.

Nosilnost vrečke: en 900 ml kozarec ali dva 370 ml kozarca.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vrečka HDPE BELA SATOVJE 22×38 cm”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja